čšžđć

  Vaša korpa je prazna

Ukratko o elektronskoj cigareti

 

 

Elektronska cigareta, E-CIGARETA je nov i revolucionaran proizvod, idealan za sve pušače.

 

Omogućava zadovoljstvo pušenja i unošenje nikotina u organizam bez ostalih štetnih materija iz duvana i duvanskog dima . Možete odabrati tri kategorije jačine punjenja nikotinom.

 

  • H - high(maksimalno)
  • M - medium(umereno)
  • N - none(bez nikotina)

 

U zavisnosti da li želite da nastavite da pušite zdravije ili da prestanete sa pušenjem, predložićemo Vam program koji bi Vam najviše odgovarao. 

 


Korišćenjem E-cigarete čuvate Vaše zdravlje i zdravlje Vaših ukućana, kolega i svih ljudi u Vašoj okolini i eliminišete štetne efekte pasivnog pušenja.

 


Korišćenje elektronske cigarete je dozvoljeno tamo gde je pušenje zabranjeno.Možete je koristiti na javnim mestima, pušiti u klubovima i restoranima gde je označeno sa nepušačka zona, Vašoj kancelariji, službenom automobilu, avionu, brodu... jer elektronska cigareta ne šteti okolini i ne smeta ljudima u Vašem okruženju, dim koji se oslobađa je obična para koja nema štetnih elemenata.
Zaboravite na duvanski dim, loš zadah, žute zube, pepeljare, upaljače, katran, tar, opuške, zadimljene prostorije, odeću koja se oseća na duvanski dim...

 


Počnite da pušite zdravije ili jednostavno lakše prestanite. Ne uskraćuje Vašu potrebu za nikotinom, ukoliko odlučite da koristite nikotinska ulja. Kod flastera, žvaka, dražeja za odvikavanja od pušenja glavni je problem šta uraditi sa rukama... obrzirom da ste navikli da cigaretu držite u ruci, to izaziva određenu nervozu pa često ovi načini ne dovedu do efikasnosti, i pušači se vrate cigareti, na ovakav način rešen je i taj problem.

 

Budite savremeni, moderni, pri tom uštedite i najbitnije sačuvajte svoje zdravlje.

1 reklama e-cigarete.png

 

Omiljeni

0

0

0

0

Na popustu